X

Συγκίνηση στον 42ο Μαραθώνιο: Αυτός είναι ο τελευταίος που τερμάτισε - Αποθέωσαν τον 67χρονο συνταξιούχο [βίντεο]

Έπειτα από σχεδόν οκτώ ώρες προσπάθειας, ο 67χρονος δρομέας -συνταξιούχος καταγραφέας στους μετρητές της ΕΥΔΑΠ- ολοκλήρωσε τη διαδρομή.

Γράφει: TheToc team

Ο 67χρονος Ιωακείμ Υφαντίδης, συνταξιούχος καταγραφέας στους μετρητές της ΕΥΔΑΠ επί 43 χρόνια, ήταν το τελευταίος που τερμάτισε στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και παρέλαβε το ειδικό βραβείο από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Έπειτα από σχεδόν οκτώ ώρες προσπάθειας, ο 67χρονος δρομέας -συνταξιούχος καταγραφέας στους μετρητές της ΕΥΔΑΠ- ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 42,195 χιλιομέτρων και εισήλθε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

Στο Facebook, η επίσημη σελίδα του Μαραθωνίου ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει τον Υφαντίδη να τερματίζει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, του απένειμε μετάλλιο και το ειδικό βραβείο που παραδοσιακά δίνεται στον δρομέα που τερματίζει τελευταίος στον Μαραθώνιο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, έχει συμμετάσχει σε συνολικά 30 Μαραθωνίους, ενώ σε μια από τις προηγούμενες συμμετοχές του είχε ολοκληρώσει τη διαδρομή σε μόλις 2 ώρες και 47 λεπτά.

Διαβάστε Επίσης