Φίλος Παύλου Φύσσα: Ο Ρουπακιάς τον μαχαίρωνε & οι άλλοι τον εμψύχωναν

Συγκλονιστική μαρτυρία στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή, φίλου του Παύλου Φύσσα, που ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας του από τον Γ. Ρουπακιά.

Κατερίνα Κατή
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΗ
Φίλος Παύλου Φύσσα: Ο Ρουπακιάς τον μαχαίρωνε & οι άλλοι τον εμψύχωναν

Συγκλονιστική μαρτυρία στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή, φίλου του Παύλου Φύσσα, που ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας του από τον Γ. Ρουπακιά. « Ήθελαν να σκοτώσουν τον Παύλο...εγώ έκανα εκείνο το βράδυ την αναγνώριση του δολοφόνου ...είχα επάνω μου τα αίματα του φίλου μου», είπε στο δικαστήριο ο Δ. Μελαχρινόπουλος.

«Την ώρα της δολοφονίας του Παύλου από τον Ρουπακιά, οι άλλοι χτυπούσαν τα πόδια τους κάτω για να τον εμψυχώνουν»

«Όταν ήρθε το ασθενοφόρο, ο Παύλος ήταν πια βαρύς, είχε καταρρεύσει....βοήθησα τους τραυματιοφορείς να σηκώσουν τον φίλο μου...» κατέθεσε συγκινημένος στο δικαστήριο. Η αναλυτική μάλιστα περιγραφή του μάρτυρα για τις σοκαριστικές συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 34χρονος μουσικός, φαίνεται πώς δεν άρεσε σε κάποιους από τους κατηγορουμένους, οι οποίοι - όπως διαμαρτυρήθηκε η πολιτική αγωγή- σχολίαζαν και ειρωνεύονταν από τα εδώλια μουρμουρίζοντας λέξεις όπως ....κονσερβοκούτια.

«Δρούνε με στρατιωτικούς όρους...μόνο με εντολές. Υπάρχει ιεραρχική δομή. Τα τάγματα εφόδου δρουν συντεταγμένα μετά από εντολές .Κι εκείνο το βράδυ αυτοί που χτυπούσαν τον Παύλο ήταν σαν να έκαναν ένα κλοιό γύρω του, να ετοίμαζαν τον χώρο για τον Ρουπακιά», συνέχισε ακάθεκτος ο νεαρός μάρτυρας.

Φίλος Παύλου Φύσσα: Ο Ρουπακιάς τον μαχαίρωνε & οι άλλοι τον εμψύχωναν

Πρόεδρος: « Σε βάρος ποιων στρέφονται τα τάγματα εφόδων;».

Μάρτυρας: Σε όσους είναι εναντίον στα πιστεύω τους...σε βάρος αλλοδαπών και αντιφασιστών ακόμα και σεξιστικοί είναι οι λόγοι των επιθέσεων τους. Την ώρα της δολοφονίας του Παύλου από τον Ρουπακιά, οι άλλοι χτυπούσαν τα πόδια τους κάτω για να τον εμψυχώνουν».

Το τάγμα εφόδου

«Γνώριζα τον Παύλο πολλά χρόνια, ασχολούμαστε μα την μουσική. Οι στίχοι των τραγουδιών μας είχαν κυρίως αντιφασιστικό περιεχόμενο», ξεκίνησε την κατάθεση του ο Δ. Μελαχρινόπουλος.

Πρόεδρος: Ειχε προκαλέσει με τους στίχους του ο Παύλος;

Μάρτυρας: Απ΄ ότι ξέρω όχι.
Πρόεδρος: Ηταν σε κάποιο κόμμα;
Μάρτυρας: Οχι
Πρόεδρος: Τι ξέρετε για τα περιστατικά; Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις που έχετε δώσει.

Μάρτυρας: Ήμουν σπίτι , μου τηλεφώνησε ένας κοινός φίλος και μου είπε ότι ήταν σε μια καφετέρια με φίλους. Πήγα,συνολικά ήμαστε γύρω στα δέκα άτομα. Παρακολουθήσαμε τον αγώνα, αλλά στο ημίχρονο μου είπε ο ΣεΪρλής ότι πήρε τηλέφωνο ο Παύλος να πάμε να δούμε τον υπόλοιπο αγώνα εκεί που ήταν αυτός, στην καφετέρια Κοράλι. Φύγαμε οι οκτώ ...με αμάξια. Η απόσταση ήταν πολύ μικρή...διακόσια -τριακόσια μέτρα. Φτάσαμε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Ήταν γεμάτο το μαγαζί. Μπαίνοντας στην καφετέρια ήταν ένας ψηλός που μετά κατάλαβα ότι ήταν ο Μιχάλαρος (κατηγορούμενος) , είχε πολύ κοντό μαλλί, σωματώδης με μαύρα ρούχα...μπορεί να φορούσε και παντελόνι παραλλαγής. Τον αναγνώρισα μετά από φωτογραφίες που μου επέδειξαν.
Μέσα στην καφετέρια ήταν δύο τύποι που μας κοίταζαν περίεργα,πολύ έντονα.

Φίλος Παύλου Φύσσα: Ο Ρουπακιάς τον μαχαίρωνε & οι άλλοι τον εμψύχωναν - εικόνα 2

Λέω του Παύλου «γιατί αγριοκοιτάνε αυτοί έγινε κάτι;», όχι μου λέει απλά είχε γίνει ένας σχολιασμός γιατί ο ένας φορούσε την μπλούζα ανάποδα...ήταν ανούσιο να αγριοκοιτάνε για κάτι τέτοιο...πάντως αυτοί οι δύο όλη την ώρα ασχολιόντουσαν με τα κινητά τους.
Έφυγαν μετά τη λήξη του αγώνα...

Πρόεδρος: Χαρακτηριστικά συγκρατήσατε;

Μάρτυρας: Είχαν σχεδόν ξυρισμένα κεφάλια, με μαύρα ρούχα... ο ένας ήταν σίγουρα ο Άγγος , (κατηγορούμενος), τον αναγνώρισα και από φωτογραφία που μου έδειξαν στην ανάκριση

Πρόεδρος: Με τα κινητά τι έκαναν, μιλούσαν;

Μάρτυρας: Μηνύματα πρέπει να έστελναν όταν βγήκαμε εκεί που είχαμε παρκάρει είδα 4-5 στη μέση του δρόμου κι άλλους τόσους ψιλοκρυμένους στα πεζοδρόμια...Ο ένας κρατούσε ένα καδρόνι , ο άλλος ένα στιλιάρι κι ένας ακόμα τον είδα που έβαζε σιδηρογροθιά. Είχαν μαύρες μπλούζες και παντελόνια παραλλαγής...

Πρόεδρος: Το τι κρατούσαν ήταν σημαντική εικόνα για σας; Αας έκανε να φοβηθείτε;
Μάρτυρας: Ναι, κατάλαβα ότι χωρίς να υπάρχει λόγος ήθελαν να μας κάνουν κακό.
Πρόεδρος: Γιατί δεν τα είπατε στην πρώτη σας κατάθεση;

Μάρτυρας: Είχα μεγάλη ψυχολογική φόρτιση ...ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση ...κράτησα την ουσία ότι είχε δολοφονηθεί ο φίλος μου
Πρόεδρος: Και εστιάσατε στον θάνατο του Παύλου...

Ηρθε περιπολικό και αστυνομικοί του ΔΙΑΣ ...την ώρα που ο Ρουπακιάς προσπαθούσε να φύγει έρχεται ο Παύλος προς το μέρος μου και λέει «αυτός μου το έκανε», μια γυναίκα αστυνομικός σήκωσε το όπλο και λέει ε, όχι ρε παιδιά και μαχαίρι

Μάρτυρας: Ναι, δεν μας είχε συμβεί ξανά τέτοια κατάσταση ... Ξαφνικά είδα έναν τύπο με μηχανάκι που μας είπε ότι ήταν αστυνομικός και ότι θα πήγαινε να τους πει να φύγουν κατάλαβα ότι τους ήξερε έδειχνε οικειότητα, μίλαγε πολύ ώρα μαζί τους (...) μας είπε να φύγουμε και θα έφευγαν και οι άλλοι...είπαμε οκ πάμε σε μια κοντινή πλατεία και θα γυρίσουμε να πάρουμε τα αμάξια μας. Φτάνουμε στην Τσαλδάρη βλέπω δύο μηχανές ΔΙΑΣ να έρχονται και ακόμα 5-6 μηχανάκια και 4-5 αμάξια από τον άλλο δρόμο όλοι φορούσαν μαύρα ρούχα, ήταν μια ομάδα...τελευταίο αμάξι ήταν ένα γκρι ασημί nissan που μέσα ήταν ο Ρουπακιάς. Σταματάει και μας ρωτάει αν αυτή είναι η Κεφαλληνίας και του απαντάει ο Παύλος « ναι αδερφέ αυτή είναι» μας κοίταξε έντονα, μάρσαρε κι έφυγε τρέχοντας... Ηταν και δύο γυναίκες πίσω στο αυτοκίνητο, η μια ήταν σίγουρα ξανθιά.

Φίλος Παύλου Φύσσα: Ο Ρουπακιάς τον μαχαίρωνε & οι άλλοι τον εμψύχωναν - εικόνα 3

Πήγαμε να περάσουμε απέναντι και ξαφνικά ακούμε ένα ποδοβολητό, οχλαγωγία και βλέπουμε πίσω γύρω στα 30 με 40 άτομα μας έβριζαν φώναζαν " ελάτε εδώ κότες θα σας γαμ..., θα σας σκοτώσουμε" , ένιωθα ότι μας έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Κάποια κράταγαν κράνη στα χέρια τους, φορούσαν οι περισσότεροι ρούχα παραλλαγής και άρβυλα.

Ο Παύλος είπε στα κορίτσια να φύγουν για το σπίτι και βλέπουμε να έρχονται καταπάνω μας, ήμαστε οκτώ...Μας λέει ο Παύλος: τρέξτε. Αρχίζουμε και τρέχουμε, κάποιοι έστριψαν σε «ένα δρόμο, βλέπω κοιτάζοντας πίσω να επιτίθενται 5- 6 στον Παύλο και να τον χτυπάνε κι ένας άλλος τον φίλο μας τον Ηλία να του κολλάει το κεφάλι στην τζαμαρία. Γύρισα να βοηθήσω για να μην φάνε τους φίλους μου και δέχομαι πισώπλατο χτύπημα ... δεν είδα καν ποιος με χτύπησε ...οι άλλοι μαυροφορεμένοι είχαν έντονο ποδοβολητό λες και τους εμψύχωναν...

Σηκώθηκα πάνω και βλέπω το nissan να κατευθύνεται ανάποδα, το άφησε εκεί που ήμαστε βγήκε από το αμάξι και πήγε κατευθείαν στον Παύλο.. Δεν είδα ότι κρατούσε κάτι. Οι άλλοι τον χτυπούσαν, έκαναν χώρο στον Ρουπακιά για να αποδυναμώσουν τον Παύλο να πάει αυτός να τον χτυπήσει ...σαν να έκαναν έναν κλοιό για να μην πάει κανείς να βοηθήσει τον Παύλο ...

Φίλος Παύλου Φύσσα: Ο Ρουπακιάς τον μαχαίρωνε & οι άλλοι τον εμψύχωναν - εικόνα 4

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Τα γέλια των κατηγορουμένων θα έπρεπε να λείπουν

Πρόεδρος: Οι κατηγορούμενοι οφείλουν να ακούν τι λένε οι μάρτυρες

Μάρτυρας: Πλησιάζει ο Ρουπακιάς, σχεδόν έπεσε πάνω του, έκανε δύο φορές μια κίνηση με το χέρι του κι έφυγε μετά. Κατάλαβα ότι είχε μαχαιρώσει τον Παύλο δεν υπήρξε μεταξύ τους συμπλοκή που επιτέθηκε κατευθείαν.

Πρόεδρος: Δεν μπορούσατε να κάνετε κάτι να βοηθήσετε;

Μάρτυρας: Ηταν τόσο γρήγορο που δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί...ήμουν πολύ σοκαρισμένος...όλα διήρκεσαν δύο -τρία λεπτά....άκουσα μια κραυγή του Παύλου ....ήρθε περιπολικό και αστυνομικοί του ΔΙΑΣ ...την ώρα που ο Ρουπακιάς προσπαθούσε να φύγει έρχεται ο Παύλος προς το μέρος μου και λέει «αυτός μου το έκανε», μια γυναίκα αστυνομικός σήκωσε το όπλο και λέει ε, όχι ρε παιδιά και μαχαίρι.

Πολιτική Αγωγή: (Διαμαρτύρεται): ακούμε για κονσερβοκούτια εδώ όση ώρα καταθέτει ο μάρτυρας

Μάρτυρας: Εγω μετά δεν ασχολήθηκα με τίποτε άλλο , παρά με τον φίλο μου ...του έδωσα ένα μπουκάλι νερό αλλά το έφτυσε...τότε κατέρρευσε...ήρθε και η Χρύσα ψάχναμε τρόπο να τον πάμε νοσοκομείο. Σταματάγαμε αμάξια, πέρασε μια γυναίκα που μας είπε ότι ήταν νοσηλεύτρια, του πήρε τον σφυγμό και μας είπε γρήγορα ασθενοφόρο. Ο Παύλος είχε ασπρίσει ολόκληρος. Το ασθενοφόρο έκανε κανένα μισάωρο να έρθει. Όταν πήγαν να τον πάρουν οι τραυματιοφορείς ήταν βαρύς τον σήκωσα μαζί τους, είχε έρθει ήδη και ο πατέρας του Παύλου. Εγώ έκανα την αναγνώριση του Ρουπακιά εκείνη τη μέρα.

Πρόεδρος: Γιατί ο Ρουπακιάς δεν ήρθε προς εσάς ;

Μάρτυρας: Γιατί πιθανότατα ήθελαν να σκοτώσουν τον Παύλο.

Πρόεδρος: Ξέρετε αν ο Ρουπακιάς υπήρξε μέλος της ΧΑ;

Μάρτυρας: Πριν δεν το ήξερα, το έμαθα από τον Τύπο. Είδα και

φωτογραφίες του από συναντήσεις...

Φίλος Παύλου Φύσσα: Ο Ρουπακιάς τον μαχαίρωνε & οι άλλοι τον εμψύχωναν - εικόνα 5


Οι αντιφάσεις

Εισαγγελέας: «Στις πρώτες καταθέσεις σας που τα είχατε νωπά δεν μιλήσατε για σιδηρογροθιές και για πολλά που είπατε πολύ αργότερα , όπως ότι ήταν οργανωμένο σχέδιο».
Μάρτυρας «Ημουν σε μεγάλο σοκ, και σήμερα έχω φόρτιση ...έλεγα για όσα με ρωτούσαν».

Εισαγγελέας: Πολύ αργότερα μιλήσατε για οργανωμένο σχέδιο.

Στο αστυνομικό τμήμα ο Ρουπακιάς ήταν απαθής σαν να μην είχε συμβεί τίποτα


Μάρτυρας: Δηλαδή ποιος έδωσε την εντολή; Ηξερε πχ ο Μιχαλολιάκος τον Φύσσα για να δώσει εντολή για την δολοφονία του;
Μάρτυρας: Δεν ξέρω αν ήθελαν να σκοτώσουν συγκεκριμένα τον Παύλο ή οπωσδήποτε κάποιον
Εισαγγελέας: Είπατε κρατούσαν κράνη. Το κράνος είναι φονικό όργανο;
Μάρτυρας: Θα μπορούσε να είναι.
Εισαγγελέας: Σήμερα είπατε ότι τον μαχαίρωσε δύο φορές, τότε δεν το είπατε...
Μάρτυρας: Είδα την κίνηση του χεριού.

Εντάσεις για τα όπλα

Ένταση με το ....καλημέρα σας στη δίκη της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε το πρωί με
έντονες αντεγκλήσεις ανάμεσα σε υπεράσπιση και πολιτική αγωγή. «Η δράση και ο τρόπος δράσης αυτής της οργάνωσης και σήμερα συνεχίζεται» σχολίασε συνήγορος των θυμάτων με αφορμή το πρόσφατο ενσταντανέ από τα έδρανα της Βουλής, όπου βουλευτές της ΧΑ συνελήφθησαν από τον φωτογραφικό φακό να ξεφυλλίζουν ένα περιοδικό με όπλα. «Τι είναι αυτά; αφορούν τη μαρτυρική κατάθεση που προηγήθηκε και γι αυτήν κλήθηκε να σχολιάσει ο συνήγορος; «Διαμαρτυρήθηκαν έντονα από την υπεράσπιση με την πρόεδρο του δικαστηρίου να επεμβαίνει πυροσβεστικά για να κατευνάσει την ένταση.

Στο αστυνομικό τμήμα ο Ρουπακιάς ήταν απαθής σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Αυτό υποστήριξε για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, ο Δ.Μελαχρινόπουλος, φίλος του μουσικού, o οποίος την κατάθεση του στο δικαστήριο απάντησε σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής. Λίγο αργότερα η συνήγορος του Γ.Ρουπακιά διαμαρτυρήθηκε για άλλη μια φορά γιατί ο πελάτης της αποκαλείται δολοφόνος ενώ ο ...δόλος ερευνάται, προκαλώντας διαμαρτυρίες από το ακροατήριο.

Ερώτηση (προς μάρτυρα): Γιατί όταν άρχισε η επίθεση γυρίσατε όλοι προς τον Παύλο;
Απάντηση: Γιατί ο Παύλος ήταν πάντα ο πιο προστατευτικός, τον ρωτούσαμε για τα πάντα.
Ερώτηση: Όταν ο Ρουπαικάς μαχαίρωσε τον Παύλο οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες που ήταν;
Απάντηση: Εξαφανίστηκαν...οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες δεν έκαναν τίποτε

«Είσαι ο επόμενος»

Ερώτηση: Εχετε ενοχληθεί μετά τη δολοφονία;
Απάντηση: Έχω απειληθεί ...με έπαιρναν τηλέφωνο μετά από τη δολοφονία από απόκρυψη και μου έλεγαν «είσαι ο επόμενος, θα σε σκοτώσουμε». Το είχα καταγγείλει και μου είπαν αν το ξανακάνουν να ζητήσεις προστασία....σε διάστημα 2-3 μηνών με πήραν τηλέφωνο πάνω από έξι φορές....και στις τελευταίες εκλογές με απείλησαν έξω από το εκλογικό κέντρο...μάλιστα αυτοί που το έκαναν "τα 'λέγαν" με τους αστυνομικούς
Ερώτηση: Εχετε ακούσει πρόσφατα κάποια δήλωση σχετική με τη δολοφονία του Παύλου, του αρχηγού της ΧΑ , του κου Μιχαλολιάκου;

Απάντηση: Ναι, ότι η ΧΑ αναλαμβάνει στην πολιτική ευθύνη, όταν στην αρχή έλεγαν εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη...

Ο Παύλος πέθανε σε δημόσια θέα

Ερώτηση: Γιατί η οικογένεια επέλεξε να βάλει στο μνημείο του Παύλου τη φράση ... «είναι μια νέα ημέρα είναι ωραίο να πεθαίνεις όρθιος σε δημόσια θέα»

Απάντηση: Εχει να κάνει με το πώς πέθανε ο Παύλος, πέθανε δημόσια, μπροστά σε όλους.. ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ...ήταν πολλοί , φόραγαν όλοι τα ίδια ρούχα, πήγαιναν κατά ομάδες , άλλοι έρχονταν άλλοι έφευγαν, για να μας αποδυναμώσουν, να δώσουν χώρο στον Ρουπακιά να τον δολοφονήσει...

Πολιτική Αγωγή: Πάντως τίποτε από όσα έχουν δημοσιευθεί για την ΧΑ με τα τάγματα εφόδου κλπ δεν έχουν διαψευστεί από την ΧΑ
Υπεράσπιση ( Μιχαλόλιας) : Τι να πρωτοδιαψεύσει...

Η δίκη συνεχίζεται αύριο με ερωτήσεις προς τον μάρτυρα των συνηγόρων υπεράσπισης

Φωτογραφίες: SOOC/ Eurokinissi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`
ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ 18 Νοε 2020 | 14:58

Χρυσή Αυγή: Ποινική δίωξη κατά της Ελένης Ζαρούλια για τον διορισμό της στη Βουλή

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά της πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για την υπόθεση του διορισμού της ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή.

ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ 18 Νοε 2020 | 09:26

Στο μνημείο του Παύλου Φύσσα η αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου από την ΠΑΣΠ [εικόνες]

Στο Κερατσίνι, στο μνημείου δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής, Παύλου Φύσσα, άνοιξε η αιματοβαμμένη σημαία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου από την ΠΑΣΠ, παρουσία της Μάγδας Φύσσα.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 03 Δεκ 2020 | 13:30

Κορονοϊός: "Εμπόλεμη ζώνη" η Θεσσαλονίκη - Ανοίγουν δεκάδες τάφους για τα θύματα - Εικόνες σοκ

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από κοιμητήρια στη Θεσσαλονίκη, που θυμίζουν περίοδο πολέμου, καθώς ανοίγονται δεκάδες τάφοι, για τα θύματα του κορονοϊού.

ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ 03 Δεκ 2020 | 12:59

Ηράκλειο: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται κοριτσάκι δύο ετών μετά από επίθεση σκύλου

Ο σκύλος της οικογένειας επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά το 2 ετών κοριτσάκι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 03 Δεκ 2020 | 12:36

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις - Αναλυτικά ανά περιοχή

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Πέμπτη, έως και το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Η ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ 03 Δεκ 2020 | 12:26

Το αφιέρωμα του ΓΕΣ για την Αγία Βαρβάρα και το Πυροβολικό [εικόνες - βίντεο]

Το ΓΕΣ έκανε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στην Αγία Βαρβάρα και στο Πυροβολικό. Αφίσες, φωτογραφίες και βίντεο για την προστάτιδα του Σώματος.

ΠΑΡΑΧΕΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ 03 Δεκ 2020 | 12:24

Εντυπωσιακό σόου στον ουρανό του Ναυπλίου από αμέτρητα ψαρόνια [εικόνες και βίντεο]

Αμέτρητα μεταναστευτικά ψαρόνια πετούν σε άψογους σχηματισμούς στον ουρανό του Ναυπλίου.

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ 03 Δεκ 2020 | 11:57

Σαν την καραντίνα δεν... έχει: Ψάχνουν κομμώτριες κατ’ οίκον παρά τα κρούσματα

Η καραντίνα και η πανδημία δεν τρομάζουν όσους θέλουν να καλλωπισθούν. Ανάρπαστες οι κομμώτριες που έρχονται σπίτι.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ 03 Δεκ 2020 | 11:52

ΣτΕ: Υποχρεωτικά τα εμβόλια στα παιδιά- Νόμιμη η διαγραφή τους από νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς

Μέριμνα για τη δημόσια υγεία να διαγράφονται από τους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία τα παιδιά, όταν οι γονείς αρνούνται να τα εμβολιάσουν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 03 Δεκ 2020 | 11:42

Ανοίγουν 7 Δεκεμβρίου τα εποχικά καταστήματα με τα χριστουγεννιάτικα - Τι αλλάζει στα super market

Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των εποχικών καταστημάτων θα ανακοινωθούν αύριο.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ LOCKDOWN 03 Δεκ 2020 | 11:41

"Κλείδωσε" η παράταση του lockdown ως 14 Δεκεμβρίου: Σχολεία και εστίαση από Ιανουάριο - Ανακοινώσεις Πέτσα

Η εισήγηση των ειδικών για παράταση του lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου - Τι θα γίνει με σχολεία και εστίαση - Τι ανακοινώνει ο Σ. Πέτσας.

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ 03 Δεκ 2020 | 11:26

Νέα επιδείνωση του καιρού: Πού θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και θυελλώδεις άνεμοι

Νέα επιδείνωση του καιρού με ισχυρά μάλιστα φαινόμενα. Ποιες περιοχές θα πλήξει, μέχρι πότε θα κρατήσει.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ 03 Δεκ 2020 | 11:10