
Στον εφέτη ανακριτή κατέθεσε σήμερα ο Θωμάς Κωστίδης, ο οποίος επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.
"Εμένα η ζωή μου είχε σταματήσει και προσπαθώ τώρα να πάρω λίγο τη ζωή στα χέρια μου", δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο κ. Κωστίδης, περιγράφοντας στη συνέχεια τις στιγμές που βίωσε τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση.
"Άκουγα φωνές, κραυγές για βοήθεια. Ο τρόμος και το σοκ που είχαμε πάρα πολλοί επιβάτες. Υπήρχε κόσμος αφού βγήκαμε, που καθόταν και κοίταζε τη φωτιά. Ήταν σε σοκ" ανέφερε ο κ. Κωστίδης σύμφωνα με το larissanet.gr, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην υπόθεση δύο χρόνια μετά, απάντησε μεταξύ άλλων, ότι είναι η "κοροϊδία" σχετικά με την υπόθεση του "μπαζώματος".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr