Συγκλονίζει ο Κ. Γιαννόπουλος: Είναι σαν να έχασα ξανά το παιδί μου

Ο άνθρωπος που βίωσε την απώλεια του παιδιού του και έκανε αποστολή ζωής την προστασία των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη συγκλονισμένος από την τραγωδία .

sugklonizei-o-k-giannopoulos-einai-san-na-exasa-ksana-to-paidi-mou
SHARE THIS
0
SHARES

Συγκλονίζει η τραγωδία στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιο στην Κόρινθο με το τετράχρονο αγοράκι που βρέθηκε νεκρό μέσα σε φρεάτιο με λύματα. Εξίσου συγκλονιστική είναι και η δήλωση του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστα Γιαννόπουλου που μίλησε στο eleftherostypos.gr.  

Ο άνθρωπος που βίωσε την απώλεια του παιδιού του και έκανε αποστολή ζωής την προστασία των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη λέει : «Είναι σαν να έχασα για δεύτερη φορά το παιδί μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε αυτό το κακό» .

«Είναι σαν να έχασα για δεύτερη φορά το παιδί μου» 

«Δεν είμαι σε θέση να σας μιλήσω για πολύ. Είμαι σοκαρισμένος όπως και όλα τα παιδιά που είναι εδώ και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έγινε αυτό το κακό. Το φρεάτιο ήταν ανοιχτό γιατί γίνονταν εργασίες και κάποια στιγμή ένα μεγαλύτερο παιδί κατευθύνθηκε προς την πόρτα της εξόδου και έτρεξαν κάποια άτομα να το προστατεύσουν για να μην βγει στον δρόμο γιατί περνούσε μία νταλίκα. Εκείνη η στιγμή ήταν που το αγοράκι διέφυγε της προσοχής και έπεσε στο φρεάτιο. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Είναι σαν να έχασα για δεύτερη φορά το παιδί μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε αυτό το κακό».

Νωρίτερα σε δηλώσεις του στον ANT είχε κάνει γνωστό ότι ο παιδάκι είχε οδηγηθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού μετά από εισαγγελική παραγγελία για να προστατευθεί από το οικογενειακό του περιβάλλον. 'Ηταν στη δομή στην Κόρινθο μερικούς μήνες.     

Το παιδάκι ανασύρθηκε το πρωί νεκρό από τον υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο. Οι συνθήκες της πτώσης είναι προς το παρόν αδιευκρίνιστες. 

Για το δυστύχημα συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, ηλικίας περίπου 27 ετών, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων, 41 και 34 αντίστοιχα και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook