"Όταν γύρισε στο κελί της τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι τη δίκασαν άδικα για τα παιδιά της", είπε συγκρατούμενή της σχετικά με το πώς αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου επιστρέφοντας στη φυλακή.
Μιλώντας στον Alpha και περιγράφοντας τις αντιδράσεις της μητέρας από την Πάτρα, που μετά τα ισόβια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας είδε να της επιβάλλεται η ίδια ποινή και για τις άλλες δύο κόρες της, υποστήριξε ότι η 36χρονη πλέον Ρούλα Πισπιρίγκου, έβριζε τους δικαστές κι απειλούσε τους πάντες.
"Τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι την δίκασαν άδικα για τα παιδιά της. Φώναζε "θα δείτε τώρα ποια είμαι, τώρα που θα πάω σε άλλες φυλακές θα δουν ποια είμαι"" είπε συγκεκριμένα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η συγκρατούμενή της.
Κατά την ίδια φώναζε, ακόμα, "να καταδικάσουν εμένα για τα παιδιά μου;" ενώ φέρεται να έβριζε και τις συγκρατούμενες λέγοντας "θα δείτε τι θα πάθετε. Εγώ ήμουν καλή μάνα, είμαι αθώα, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους".
"Χαρήκαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι έχει φάει τα παιδιά της"
Επιπλέον, η γυναίκα που κρατείται στην ίδια φυλακή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε για την καταδίκη της: "Εμείς χαρήκαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι έχει φάει τα παιδιά της".
Τέλος, είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου "φτιαχνόταν και βαφόταν πριν πάει στο δικαστήριο για να τη βλέπει ο σύζυγος. Να δούμε, τώρα θα βάψει ξανά ρίζα εκεί που θα πάει;".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr