Συλλήψεις από εκτεταμένους ελέγχους σε όλη τη χώρα

Σε 263 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, χθες το βράδυ, σε ελέγχους που πραγματοποίησε ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

sullipseis-apo-ektetamenous-elegxous-se-oli-ti-xwra
SHARE THIS
0
SHARES

Σε 263 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, χθες το βράδυ, σε ελέγχους που πραγματοποίησε ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ειδικότερα, 1.377 αστυνομικοί με 538 οχήματα, έλεγξαν 9.653 άτομα και 7.201 οχήματα, ενώ, εκτός από τις συλλήψεις, βεβαιώθηκαν 2.153 παραβάσεις.

Οι έλεγχοι αυτοί έγιναν στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Όπως τονίζει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, οι εξορμήσεις αυτές στοχεύουν στην επαύξηση της αστυνομικής παρουσίας και στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ανταπόκρισης, ενώ περιλαμβάνουν ελέγχους που αφορούν σε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων με τη συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, οι εξορμήσεις αυτές θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα, ενώ τα αποτελέσματα αξιολογούνται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου) 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook