Συλλήψεις στην Ηλεία για λαθραία τσιγάρα και καπνό

Τρεις συλλήψεις στη Γαστούνη για κατοχή άνω των 3.400 πακέτων με λαθραία τσιγάρα καθώς και λαθραίου καπνού.

sullipseis-stin-ileia-gia-lathraia-tsigara-kai-kapno
SHARE THIS
0
SHARES

Περισσότερα από 3.400 πακέτα λαθραία τσιγάρα, καθώς και 1.200 γραμμάρια λαθραίου καπνού, βρήκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου στην κατοχή δύο ανδρών ηλικίας 44 και 65 χρόνων και μίας 39χρονης γυναίκας που συνελήφθησαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις στη Γαστούνη της Ηλείας.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος, όπου βρήκαν 200 πακέτα λαθραία τσιγάρα. Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη που διατηρεί ο 44χρονος στο Ριόλο Αχαΐας, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη 3.020 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, πάλι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα της 39χρονης στη Γαστούνη, όπου βρήκαν πακέτα με λαθραία τσιγάρα. Σε έρευνες που ακολούθησαν στο αυτοκίνητο της 39χρονης που χρησιμοποιεί ο 65χρονος, καθώς και στα σπίτια τους, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη 182 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 21 πακέτα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 1.050 γραμμάριων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Αρχείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook