
Πληροφορίες ότι ο ανταποκριτής της Bild στην Ειδομένη Paul Ronzheimer, o oποίος κατάφερε να παραμείνει στον καταυλισμό παρά το μπλόκο στους δημοσιογράφους, μεταδίδουν δημοσιογράφοι και ακτιβιστές μέσω twitter. Την είδηση επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο δημοσιογράφος και πάλι μέσω twitter.
Journalist arrested at #Idomeni https://t.co/Zin4ITSD65
— Eoghan mac Suibhne (@buileshuibhne) May 24, 2016
Σημειώνεται ότι από το πρωί που άρχισε η επιχείρηση «εκκένωσης» δεν επετράπη σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να παραμείνουν στον καταυλισμό, με εξαίρεση τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ και του ΑΠΕ.
Νωρίτερα, για το μπλακ άουτ στην ενημέρωση, ο υπεύθυνος του συντονιστικού για το μεταναστευτικό Γιώργος Κυρίτσης ανέφερε ότι «τις πρώτες ώρες της επιχείρησης η αστυνομία έκρινε ότι δεν μπορούν να υπάρχουν 100 κάμερες από πάνω καθώς αυτό δεν βοηθά. Δεν υπάρχει απαγόρευση. Εγώ είδα εικόνα».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr