
Σε συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του υπουργείου Οικονομικών, στο κτίριο της οδού Καραγιωργη Σερβίας, προχώρησαν οι εφοριακοί.
Με κεντρικό σύνθημα " όχι στις μισθολογικές ανισότητες" άπλωσαν ένα πανό μπροστά από την κεντρική είσοδο του υπουργείου επιτρέποντας ωστόσο στους υπαλλήλους να εισέλθουν εντός του κτιρίου.

Οι εργαζόμενοι θα μεταβούν μαζικά στο υπουργείο Οικονομίας στην οδό Νίκης όπου είναι προγραμματισμένη για σήμερα η κεντρική τους κινητοποίηση.
Συγκεκριμένα, οι εφοριακοί ζητούν: Αλλαγή θεσμικού πλαισίου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μισθολογική εξομοίωση όλων των εργαζομένων – μισθολόγιο υπαλλήλων Υπουργείου Οικονομικών και ΑΑΔΕ, σύστημα Αξιολόγησης που σε καμία περίπτωση δεν θα συνδέεται με αποπομπές εργαζομένων.



Φωτογραφίες: Eurokinissi
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr