
Σε συναγερμό τέθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές στον Έβρο, όταν πρόσφυγες που κατάφεραν να διασχίσουν το ποτάμι, υποστήριξαν πως στη διαδρομή μία γυναίκα και τα τρία παιδιά της πνίγηκαν στα νερά του Έβρου.
Συγκεκριμένα, μία ομάδα 23 προσφύγων εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή του Σοφικού. Κατάφεραν να διασχίσουν την κοίτη του ποταμού, αλλά και τα χιλιάδες στρέμματα εκτάσεων που έχουν πλημμυρίσει ειδικά στην ελληνική πλευρά.
Οι πρόσφυγες υποστήριξαν πως όταν περνούσαν το ποτάμι μία γυναίκα με τα τρία παιδιά της βρέθηκαν στα νερά και δεν κατάφεραν να σωθούν.
Η αστυνομία επιχειρεί με μεταφραστές να συλλέξει λεπτομέρειες για το περιστατικό, ενώ παράλληλα ξεκίνησε έρευνες, χωρίς να έχει εντοπίσει κάποιον.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr