
Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Φθιώτιδα καθώς μετά τις τέσσερις φωτιές που ξέσπασαν νωρίτερα και που οριοθετήθηκαν, εκδηλώθηκαν δύο νέες εστίες. Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:00 ξέσπασε πυρκαγιά μεταξύ Λευκάδας και Πτελέας στο Δήμο Μακρακώμης, η οποία καίει δασική έκταση με δέντρα, όπως γράφει το lamiareport.gr.
Παράλληλα, ενημέρωση υπήρξε στο κέντρο της Πυροσβεστικής και για μία δεύτερη που εκδηλώθηκε περίπου την ίδια ώρα στο ύψος της Μαυρομαντήλας, όπου καίγονται καλαμιές σε σούδες που υπάρχουν διάσπαρτες στο μέρος που είναι πλησίον του Μαλιακού.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα οριοθετήθηκαν οι φωτιές που εκδηλώθηκαν σήμερα Σάββατο στη Φθιώτιδα, σε τέσσερα διαφορετικά σημεία.
Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι γύρω στις 12:00’ ειδοποιήθηκε το κέντρο της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο Νεοχώρι Δομοκού. Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση στη θέση "Λικότσα". Κινητοποιήθηκαν 34 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων (ΕΜΟΔΕ και ΕΜΑΚ) και εφτά οχήματα.
Στις 13:40 απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας δύο Canadair προκειμένου να επιχειρήσουν στο σημείο.
Επιπλέον στις 15:30’ εκδηλώθηκε μία ακόμη πυρκαγιά στην περιοχή του Δήμου Δομοκού και συγκεκριμένα στο Πετρωτό. Πρόκειται για περιοχή που ανθρώπινο χέρι την έχει κάψει ουκ ολίγες φορές στο κοντινό παρελθόν.
Τέλος στις 12:30’ δόθηκαν δύο ακόμη πυρκαγιές εν υπαίθρω, η μία στην περιοχή "Καραβίδια" που είχαμε τη μεγάλη πυρκαγιά την περασμένη Δευτέρα (27/3) και η άλλη έξω από το Μώλο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr