X

Συναγερμός στη Λάρισα: Δέκα κρούσματα κορονοϊού στη δομή προσφύγων

Εντοπίστηκαν δέκα κρούσματα στην δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο στη Λάρισα.

Γράφει: TheToc team

Ραγδαίες εξελίξεις σε ότι αφορά τα κρούσματα κορονοϊού στη Λάρισα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκαν δέκα κρούσματα στην δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο.

Ειδικότερα εντοπίστηκε ένα κρούσμα αρχικά, με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου, με συνέπεια να βρεθούν άλλα εννέα άτομα θετικά στον ιό.

Οι εξελίξεις επιβάλλουν να τεθεί σε καραντίνα η δομή, προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά.

Στο μεταξύ αυτή την στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται 13 άτομα στο λοιμωδών, 4 άτομα είναι διασωληνωμένα στην ΜΕΘ και τέλος στον ειδικά διαμορφωμένο 4ο όροφο, βρίσκονται άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό και ακόμη δύο που θεωρούνται ύποπτα.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr