X

Συναγερμός στο Αιγάλεω: Στις φλόγες αποθήκη σχολικού συγκροτήματος - Απομακρύνθηκαν 150 μαθητές

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από τη φωτιά που ξέσπασε στις αποθήκες του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου στο Αιγάλεω.

Γράφει: TheToc team

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από τη φωτιά που ξέσπασε στις αποθήκες του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου στο Αιγάλεω. Σημειώνεται ότι πρόκειται για σχολική μονάδα στα εργαστήρια της οποίας ασκούνται μαθητές από διάφορα ΕΠΑΛ της περιοχής.

Διαβάστε Επίσης

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Σημειώνεται ότι το κτήριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θηβών και Πέτρου Ράλλη, στο Αιγάλεω. Η φωτιά τέθηκε σύντομα υπό έλεγχο, αφού προηγουμένως ο χώρος εκκενώθηκε από μαθητές και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Συνολικά απομακρύνθηκαν περίπου 150 μαθητές.