X

Συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο: Εντοπίστηκε όχημα με πλαστές πινακίδες, μπιτόνι και καλάσνικοφ

Ενα όχημα το οποίο στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές εντοπίστηκε στο Παλαιό Φάληρο. Έχει πλαστές πινακίδες, ενώ μέσα υπάρχει καλάσνικοφ και μπιτόνι.

Γράφει: TheToc team

Στην οδό Νηρηίδων 73 στο παλαιό Φάληρο περιπολικό έκρινε ύποπτο ένα όχημα το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες. Στο σημείο πήγε γερανός της αστυνομίας για να το μεταφέρει.

Λίγο αργότερα όμως έγινε γνωστό πως το όχημα έχει απασχολήσει τις αρχές από τον Σεπτέμβριο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που είναι στο σημείο, εντός του υπάρχει καλάσνικοφ και μπιτόνι.

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα βρισκόταν επί δύο εβδομάδες στο ίδιο σημείο, δίπλα από παιδικό σταθμό. Οι αστυνομικές αρχές, μάλιστα, έδειξαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού που ήταν δίπλα στο σταθμευμενο όχημα φωτογραφίες από σεσημασμένους κακοποιούς που ζουν στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για στενό με πολυκατοικίες και έναν παιδικό σταθμό.