
Το ασφαλιστικό κυριάρχησε κατά τη σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του προεδρείου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Άδωνη Γεωργιάδη επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΔΣΑ προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα στο χώρο της δικαιοσύνης.
O πρόεδρος του ΔΣΑ Βασίλης Αλεξανδρής και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του συλλόγου ενημέρωσαν τους βουλευτές, μεταξύ των οποίων ήταν και ο συντονιστής τομέων Δικαιοσύνης, Δημ. Διοίκησης και Εσωτερικών του κόμματος Μ. Βορίδης και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Αθ. Τζαβάρας, για τις θέσεις του δικηγορικού σώματος το οποίο, σύσσωμο, όπως και το σύνολο των επιστημονικών φορέων, απορρίπτει ως αναξιόπιστο και μη βιώσιμο το ασφαλιστικό προσχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση.
Η διοίκηση του ΔΣΑ τόνισε ότι το υπουργείο Εργασίας αρνείται να τους χορηγήσει ποσοτικοποιημένα στοιχεία. Για το λόγο αυτό, ζητούν την απόσυρση του σχεδίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου από μηδενική βάση με όλους τους κοινωνικούς φορείς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr