Συνδικαλιστές ΕΛΑΣ για Λιμενικό: Που πας ρε Καραμήτρο στα Εξάρχεια

Παραλλήλισε μάλιστα τα Εξάρχεια με το ...Ιράκ και τόνισε ότι είναι κατακτημένα ελληνικά εδάφη εντός της ελληνικής επικράτειας.

sundikalistes-elas-gia-limeniko-pou-pas-re-karamitro-sta-eksarxeia
SHARE THIS
0
SHARES

Το κλίμα ανομίας που επικρατεί στα Εξάρχεια και την αδυναμία της αστυνομίας να επιβάλλει την τάξη στην περιοχή,  περιέγραψε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε τα Εξάρχεια κράτος εν κράτει και όχι άβατο, και παραδέχτηκε ότι οι αστυνομικοί φοβούνται να μπουν στα Εξάρχεια γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν οργανωμένο στρατό με δομή που αποτελείται από τάγματα και διμοιρίες πλήρως εξοπλισμένο για πόλεμο που θα τους εξαϋλώσει και θα υπάρξουν νεκροί.

Παραλλήλισε μάλιστα τα Εξάρχεια με το ...Ιράκ και τόνισε ότι είναι κατακτημένα ελληνικά εδάφη εντός της ελληνικής επικράτειας. 

Σχολιάζοντας το θέμα της επιχείρησης του Λιμενικού στα Εξάρχεια δήλωσε με καυστικό τρόπο «Που πας ρε Καραμήτρο μέσα στα Εξάρχεια» και τόνισε ότι αν το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων ειδοποιήθηκε από τους λιμενικούς και δεν ενημέρωσε από την πλευρά του τους αρμόδιους της αστυνομίας, υπάρχουν σημαντικές ευθύνες.

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook