X

Συνεδρίαση-ροντέο στο ΔΣ της Ραφήνας: "Εύχομαι ο τοίχος αυτός να γίνει ο τάφος σας"

Η ένταση ξεκίνησε κατά τη συζήτηση για την έγκριση της αμοιβής δικηγόρου που θα αναλάβει 46 υποθέσεις σχετικές με αγωγές αποζημίωσης από ασφαλιστικές εταιρείες.

Γράφει: TheToc team

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Ραφήνας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (13/3), στο οποίο ακούστηκαν μέχρι και… κατάρες, στη διαμάχη ανάμεσα στη νυν δήμαρχο, Δήμητρα Τσεβά και τον πρώην δήμαρχο, Ευάγγελο Μπουρνούς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Alpha, η ένταση ξεκίνησε κατά τη συζήτηση για την έγκριση της αμοιβής δικηγόρου που θα αναλάβει 46 υποθέσεις σχετικές με αγωγές αποζημίωσης από ασφαλιστικές εταιρείες.

Διαβάστε Επίσης

Ο κ. Μπουρνούς ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με την αμοιβή των δικηγόρων, κάτι που προκάλεσε την οργή της δημάρχου, η οποία αντέτεινε ότι ο ίδιος είχε κατασκευάσει τοίχο στο νεκροταφείο χωρίς άδεια και ότι αντιμετωπίζει νομικές συνέπειες γι' αυτό.

"Δεν έχτισα κανέναν τοίχο" απάντησε ο κ. Μπουρνούς και η κ. Τσεβά είπε: "Εύχομαι οι τοίχος αυτός να γίνει ο τάφος σας". Τότε υπήρξε αντίδραση δημοτικών συμβούλων οι οποίοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και αποχώρησαν προσωρινά από την αίθουσα, όπως έκανε και ο Ευάγγελος Μπουρνούς.


Διαβάστε Επίσης