X

Συνελήφθη ειδικός φρουρός για παρενόχληση 16χρονης - Την αγκάλιασε, πήγε να τη φιλήσει και της έλεγε "είσαι πολύ όμορφη"

Η κοπέλα είχε πάει σε Αστυνομικό Τμήμα για να εκδώσει νέα ταυτότητα - Οταν αποχώρησε, ο ειδικός φρουρός την ακολούθησε

Γράφει: TheToc team

Συνελήφθη την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ειδικός φρουρός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που προηγήθηκε, τις μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας η 16χρονη πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής για να παραλάβει την ταυτότητά της.

Όταν αποχώρησε από εκεί, ο κατηγορούμενος φέρεται να την ακολούθησε με το όχημά του, το οποίο στάθμευσε στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και λεωφόρου Ποσειδώνος. Στη συνέχεια προσέγγισε τη 16χρονη και της έκανε σχόλια όπως "είσαι πολύ όμορφη".

Η ανήλικη τον ενημέρωσε επανειλημμένα για την ηλικία της, ωστόσο εκείνος, χωρίς να πτοηθεί, ζήτησε να την αγκαλιάσει, κάτι που η 16χρονη αρνήθηκε ρητά.

Τότε, ο κατηγορούμενος ειδικός φρουρός την αγκάλιασε, πιάνοντάς την από τη μέση και αποπειράθηκε να τη φιλήσει, αλλά η κοπέλα τον απώθησε με τα χέρια της και αποχώρησε.

Διαβάστε Επίσης

Οι "αδιάφθοροι" της ΕΛ.ΑΣ. επιλήφθηκαν του περιστατικού, πήραν κατάθεση από το θύμα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του συνάδελφού τους για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο ειδικός φρουρός δεν μίλησε για το περιστατικό και έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής, λέγοντας ότι θα τα πει όλα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 7 Σεπτεμβρίου 2026.