Συνελήφθη κακοποιός, ο οποίος κατηγορείται ότι λήστεψε σούπερ μάρκετ, χθες Τρίτη το βράδυ, στο Περιστέρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς εισέβαλε στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως, λίγο πριν από τις 21:00 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες, ενώ αφαίρεσε περίπου 200 ευρώ από τα ταμεία. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, με τους υπαλλήλους να ενημερώνουν την αστυνομία.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, ξεκίνησαν έρευνες και τον εντόπισαν στο Άλσος Περιστερίου, όπου τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.
Ο Έλληνας κακοποιός προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής και ανακρίθηκε από αξιωματικούς του Τμήματος Διαρρηκτών, οι οποίοι είχαν τον φάκελο με όλες τις ληστείες που είχε πραγματοποιήσει στην Αττική.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr