X

Συνελήφθη στην Καλλιθέα 52χρονος Ιρακινός - Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα για trafficking

Ο 52χρονς κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα trafficking, πλαστογραφία και διακίνηση διοικητικών εγγράφων.

Γράφει: TheToc team

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα, ένας 52χρονος Ιρακινός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των βελγικών Αρχών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αλλοδαπός κατηγορείται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και διακίνησης διοικητικών εγγράφων, καθώς και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ανθρώπων.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Διαβάστε Επίσης

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ


Συνελήφθη σήμερα 1-9-2022 το πρωί στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 52χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Βελγικών Αρχών.

Ο ανωτέρω κατηγορείται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και διακίνησης διοικητικών εγγράφων και της συμμετοχής σε εγκληματικής οργάνωση που ασχολούνταν με την εμπορία ανθρώπων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.