
Το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη ο γνωστός τράπερ ''Daddy Tsoulfa'' ύστερα από υπαίθρια συναυλία που πραγματοποίησε στον Άγιο Δημήτριο.
Το κάλεσμα είχε κάνει ο νεαρός μέσω Facebook αλλά και ένας ακόμη χρήστης του διαδικτύου, με αποτέλεσμα εκατοντάδες fans να γεμίζουν την πλατεία μπροστά από το Mall του Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα, ο τράπερ ενημέρωνε πως το live θα βιντεοσκοπηθεί, ώστε τα πλάνα να παίξουν στο επόμενο βίντεο κλιπ του.
Ο καλλιτέχνης YouTuber σύμφωνα με πληροφορίες ζητούσε από τους θαυμαστές του, όποιος ήθελε να παραβρεθεί εξωτερικά του εμπορικού κέντρου να τον συναντήσει από κοντά.
Καταγγελίες για τη συναυλία
Ωστόσο, κάποιοι που παρακολουθούσαν τη συναυλία κατήγγειλαν στην αστυνομία το περιστατικό με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να σπεύσουν στο σημείο και να τη διακόψουν.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τράπερ εν μέσω αποδοκιμασιών από δεκάδες οπαδούς του που ζητούσαν να αφεθεί ελεύθερος.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του καλλιτέχνη ως διοργανωτή, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, η οποία παρέλαβε τη δικογραφία και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο καλλιτέχνης αφέθηκε ελεύθερος
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr