X

Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης - Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και οδηγείται στον Κορυδαλλό

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς δεν εμφανιζόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, τρεις φορές τον μήνα.

Γράφει: TheToc team
NDP

Συνελήφθη ξανά ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Της σύλληψης του Μένιου Φουρθιώτη, προηγήθηκε η έκδοση βουλεύματος για νέα προφυλάκισή του, καθώς δεν εμφανιζόταν ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοί του όροι.

Αυτή την ώρα οδηγείται στην Ασφάλεια, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι, ο τηλεπαρουσιαστής είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο από τον Κορυδαλλό, όπου βρισκόταν προφυλακισμένος με τους εξής περιοριστικούς όρους:

-30.000 ευρώ εγγύηση
-υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα
-απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
-απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων

Διαβάστε Επίσης

Για την υπόθεση των στημένων επιθέσεων σε βάρος του ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αρχικά συλληφθει και εν συνεχεία προφυλακισθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. είχε συλλάβει τον τηλεπαρουσιαστή ως ηθικό αυτουργό των επιθέσεων με όπλα, στο σπίτι του στον Διόνυσο. Σε έρευνα που είχε γίνει, ταυτοποιήθηκε το DNA ενός από τους δύο συγκατηγορούμενούς του με γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σακίδιο που εγκατέλειψαν οι δράστες, διαφεύγοντας από καταδίωξη της Αστυνομίας. Επίσης, το DNA ταυτοποιήθηκε με άτομο που συμμετείχε σε κυκλώματα εκβιαστών στον Πειραιά.

Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο Μ. Φουρθιώτης περιλαμβάνει κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις.