Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που έκλεβαν Ι.Χ. σε Μαρούσι-Χαλάνδρι

Τα έκλεβαν, τα αποσυναρμολογούσαν και στη συνέχεια πωλούσαν τα ανταλλακτικά. Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών, συνελήφθησαν τρεις.

sunelifthisan-meli-speiras-pou-ekleban-ix-se-marousi-xalandri
SHARE THIS
0
SHARES

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία πρόκειται για τρεις Ελληνες, ηλικίας 21, 30 και 32 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Χαλάνδρι, αφού νωρίτερα είχαν προσπαθήσει να κλέψουν Ι.Χ.

Από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες «χτυπούσαν» σε Μαρούσι και Χαλάνδρι. Από τις περιοχές αυτές έκλεβαν τα αυτοκίνητα, τα οποία μετέφεραν στη συνέχεια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του 21χρονου, όπου τα αποσυναρμολογούσαν και διέθεταν τα εξαρτήματά τους προς πώληση.

 

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει επτά κλοπές οχημάτων από την περιοχή του Χαλανδρίου και δύο από την περιοχή του Αμαρουσίου. Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται καθώς εκτιμάται πως ο αριθμός των κλεμμένων Ι.Χ. θα αυξηθεί.

Μετά από έρευνες στα σπίτια τους και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: εξαρτήματα αυτοκινήτων, εργαλεία αποσυναρμολόγησης οχημάτων, κλειδιά αυτοκινήτων, διαρρηκτικά εργαλεία, ένα αυτοκίνητο με αλλοιωμένο αριθμό πλαισίου, από το οποίο είχαν αφαιρεθεί διάφορα εξαρτήματα, τηλεχειριστήρια γκαράζ και κάρτες διαφόρων Τραπεζών.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook