Συνέντευξη Γιαννουσάκη: «Ο κ. Καμμένος μου είπε ‘δώσε τον Μαρινάκη’»

Ο καταδικασμένος σε ισόβια για την υπόθεση του Noor 1, Μάκης Γιαννουσάκης μίλησε στο περιοδικό Unfollow και διέψευσε τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο

sunenteuksi-giannousaki-o-k-kammenos-mou-eipe-dwse-ton-marinaki
SHARE THIS
0
SHARES

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Unfollow ο έγκλειστος στις φυλακές Μ. Γιαννουσάκης διαψεύδει τους  ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου ότι στις επίμαχες συνομιλίες τους - τις έχει παραδεχθεί ο υπουργός - τον προέτρεψε απλώς να πει την αλήθεια.

 «Ο κ. Καμμένος μου είπε δώσε τον Μαρινάκη» λέει στην συνέντευξή του ο ισοβίτης Μ. Γιαννουσάκης και υποστηρίζει πως εξαιτίας αυτής της πίεσης προσήλθε εκείνο το βράδυ η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά κ. Τζίβα για να πάρει κατάθεση, παρότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι εξαρχής είχε κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είχε τίποτα να καταθέσει.

Το μόνο που έδωσε, ανεπίσημα εκείνο το βράδυ και επίσημα με κατάθεση λίγες μέρες μετά, ήταν αντίγραφα της κίνησης του εταιρικού λογαριασμού του, που κατά τον Γιαννουσάκη δεν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Παράλληλα, ο Γιαννουσάκης αρνείται ότι απευθύνθηκε ο ίδιος και ζήτησε τη βοήθεια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Επιμένει ότι ήταν αυτοί που τον προσέγγισαν και όχι το αντίθετο: «Εγώ δεν ζήτησα ποτέ τη βοήθεια του κ. Καμμένου. Όπως και δε ζήτησα ποτέ τον κ. Τριανταφυλλόπουλο.» 

Ο Γιαννουσάκης επιμένει ότι υπάρχει ένα ευρύτερο φάσμα επικοινωνιών είτε του κ. Καμμένου είτε συνεργατών του, πράγμα που επίσης, εάν ισχύει, γεννά σοβαρά ερωτήματα, ενώ το ίδιο ισχύει και ο διαρκώς επανερχόμενος στην υπόθεση και ιδιαιτέρως παρεμβατικός ρόλος του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Πηγή: Unfollow

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook