
Αγωνία και σοκ επικρατεί στην οικογένεια του αγνοούμενου κυβερνήτη του μαχητικού αεροσκάφους Φάντομ που συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ανδραβίδα.
Ο αδελφός του 31χρονου Στάθη Τσιτλακίδη μίλησε στην εκπομπή "T-live" του Alpha και είπε πως η οικογένειά του δεν έχει καμία ενημέρωση για το τι συνέβη και όσο περνά η ώρα, η αγωνία τους κορυφώνεται.
Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον αδελφό του ήταν χθες το βράδυ και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε σήμερα.
"Δεν έχουμε ενημέρωση, απλά ξέρουμε ότι αγνοείται. Είναι χειριστής πάνω από 10 χρόνια. Μιλήσαμε χθες το βράδυ. Μια χαρά ήταν. Είπαμε τα νέα μας και μου είπε ότι αύριο πετάει" ανέφερε χαρακτηριστικά στο T-live ο αδελφός του 31χρονου αγνοούμενου πιλότου.
Η εκπομπή "LIVE NEWS" του Mega επικοινώνησε με τον πατέρα του αγνοούμενου πιλότου, ο οποίος είναι σοκαρισμένος και γεμάτος αγωνία για την τύχη του γιου του.
"Ήρθαν από το επιτελείο της Αεροπορίας εδώ στο σπίτι και μας είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου και τον άλλο πιλότο. Από τη Μονάδα του με ενημέρωσαν πάρα πολύ νωρίς για το τι συνέβη, Αλλά τώρα ήρθαν αυτοπροσώπως έξω από την πόρτα μου και μου είπαν ότι κατέπεσε το αεροπλάνο και ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και για τα δύο παιδιά", είπε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr