Τα αίτια της φονικής έκρηξης στην ταβέρνα της Καλαμάτας

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη στην ταβέρνα στην Καλαμάτα το βράδυ του Σαββάτου. Τι συνέβη και έγινε η φονική έκρηξη;

ta-aitia-tis-fonikis-ekriksis-stin-taberna-tis-kalamatas
SHARE THIS
0
SHARES

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη στην ταβέρνα στην Καλαμάτα το βράδυ του Σαββάτου. Τι συνέβη και έγινε η φονική έκρηξη; 

Σύμφωνα με τα στοιχεία όλα έγιναν σε μία συνηθισμένη αλλαγή υγραερίου. Νεκρές είναι δύο εργαζόμενες ηλικίας 53 και 46 ετών καθώς και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, 53 ετών.

Στο Γενικό Νοσοκομείο στην Καλαμάτα διακομίσθηκε επίσης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με εγκαύματα και σε κατάσταση σοκ, καθώς και μια ακόμα 27χρονη εργαζόμενη με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, η σύζυγος του ιδιοκτήτη φαίνεται να πήρε μια μεγάλη φιάλη των 20 λίτρων και εν συνεχεία να προσπάθησε να αλλάξει τις μπουκάλες στην κουζίνα. Όμως, οι εστίες στην κουζίνα ήταν ανοιχτές. Συγχρόνως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η καινούργια φιάλη είχε διαρροή και όταν ήρθε σε επαφή με τη φλόγα στις εστίες της κουζίνας έγινε η έκρηξη.

Οι φλόγες έφραξαν την είσοδο της μικρής κουζίνας εγκλωβίζοντας τις δύο εργαζόμενες και τη γυναίκα του ιδιοκτήτη με τον τελευταίο να προσπαθεί να μπει μέσα. Βλέποντας πως δεν μπορούσε, άρπαξε μια βαριοπούλα και προσπάθησε να γκρεμίσει τον τοίχο για να σώσει τις τρεις γυναίκες, αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook