
Το τελευταίο αντίο στη μικρή τους Νίκη είπαν οι γονείς της, ο βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, η Τασία Μανωλοπούλου, τα τρία τους παιδιά, και πλήθος κόσμου στην εξόδιο ακολουθία στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Η 16χρονη Νίκη τους, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή μετά από ημέρες παραμονής στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, όπου όμως η κατάστασή της, παρά τις ευχές όλων, ήταν μη αναστρέψιμη.

Η 16χρον Νίκη έδωσε ζωή σε συνανθρώπους μας, καθώς οι γονείς της υπέγραψαν για τη δωρεά των οργάνων της κόρης τους.


Αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε και μετέφερε, μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ, από την 116 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Αράξου, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μόσχευμα, στην 113 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 04:54 π.μ σήμερα τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε την 07:07 π.μ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το μόσχευμα είναι το ήπαρ της 16χρονης Νίκης, κόρης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και της Αναστασίας Μανωλοπούλου.
Ακόμη, η μεταμοσχευτική ομάδα της Πάτρας προχώρησε στην αφαίρεση των νεφρών και του κερατοειδούς, όργανα για τα οποία αναζητούνται συμβατοί λήπτες μέσω του Εθνικού Κέντρου Μεταμοσχεύσεων.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr