Follow us

"Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου": Συγκινεί η μητέρα του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα στο 1ο βαγόνι

Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου, λέει η μητέρα του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα του 1ου βαγονιού στα Τέμπη

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΕΜΠΗ

Ο 20χρονος Γεράσιμος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ, έπειτα από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, με μοιραίο απολογισμό 57 νεκρούς. "Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας[...]Ευχαριστώ τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου", λέει συγκινημένη η μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης

Τραγωδία στα Τέμπη: Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου, λέει η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου

Ειδικότερα, 20χρονος Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, με τους υπόλοιπους επιβάτες του βαγονιού να βρίσκουν, δυστυχώς, τραγικό θάνατο, και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 20χρονος, την ώρα της σύγκρουσης, πετάχτηκε έξω από το βαγόνι στα χωράφια με αποτέλεσμα να γλιτώσει τον θάνατο, αλλά φέρει πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Από την πλευρά της, η μητέρα του Γεράσιμου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου.

"Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου" ανέφερε η μητέρα του 20χρονου.

Διαβάστε Επίσης

"Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου" είπε η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγωδία στα Τέμπη: Κύμα αγάπη στον 20χρονο Γεράσιμο

Ενδεικτικό του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στο λογαριασμό του στο facebook με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Τραγωδία Τέμπη
Τραγωδία Τέμπη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΦΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΩΝ 31 Μαρ 2023 | 15:42

Τραγωδία στα Τέμπη: Καλά νέα - Βγήκε από τη ΜΕΘ του Παπανικολάου η 25χρονη Ανύσια Λιούρη

Η κοπέλα που διακομίστηκε από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στις 2 Μαρτίου βγήκε σήμερα και η νοσηλεία της θα συνεχιστεί στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ 31 Μαρ 2023 | 15:06

Τέμπη: "Δεν ξέρω από ποια γραμμή έδιωξα την αμαξοστοιχία" μου είπε ο σταθμάρχης - Μαραθώνια η απολογία του επιθεωρητή

Σε ποιους επέρριψες ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη, ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που προφυλακίστηκε.

31 Μαρ 2023 | 14:20

Εκλογές 2023: Ο πραγματικός νικητής της κάλπης

Η αιματοβαμμένη "τράκα" στα Τέμπη πυροδότησε τον θυμό και τη δυσαρέσκεια απέναντι στην πολιτική εξουσία.Οι βαριές ευθύνες μεταβολίζονται σε πολιτικό δηλητήριο

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 31 Μαρ 2023 | 12:11

"Είδα την 6χρονη κόρη μου ξαπλωμένη και τον φίλο μου να τη χαϊδεύει": Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας στο Πέραμα

"Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ "κολλητή" παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη", λέει η μητέρα της 6χρονης στο Πέραμα για τον φίλο της.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ 31 Μαρ 2023 | 09:16

Τέμπη: Ξεσπάει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου - "Τρισάθλια κίνηση η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου"

"Θέλω να ξέρω ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από αυτό, για να αποφασίσουμε αν είναι κάτι άθλιο, ή τρισάθλιο", είπε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του Βάιου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ 100 ΣΕΛΙΔΩΝ 31 Μαρ 2023 | 06:58

Τέμπη: Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής μετά από μαραθώνια απολογία - Σε ποιους άλλους έριξε ευθύνες

Μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η απολογία του επιθεωρητή - Ανέφερε ότι πρότεινε το πρόγραμμα των βαρδιών, αλλά την τελική έγκριση έδινε ο διευθυντής κυκλοφορίας.

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 30 Μαρ 2023 | 23:58

Βουλή: Όλα τα κόμματα υπερψήφισαν τα μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη - "Παρών" το ΚΚΕ

Υπέρ της αρχής του, ψήφισαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενώ το ΚΚΕ μαζί με το ΜέΡΑ25 καταψήφισαν. Η "Ελληνική Λύση" δήλωσε "παρών".

ΑΠΟ ΤΟ STAR 30 Μαρ 2023 | 22:52

Τέμπη: Βούρκωσαν οι μηχανοδηγοί που πέρασαν από το σημείο "μηδέν" - "Χτυπήσαμε τις κόρνες και κάναμε τον σταυρό μας"

Για πρώτη φορά, δίπλα στους μηχανοδηγούς ταξίδεψαν και εκπαιδευτές για να ελέγξουν τις ράγες αλλά και να παρέχουν ψυχολογική στήριξη.

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ 30 Μαρ 2023 | 22:22

Τέμπη: Ευθύνες και στον σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλου έριξε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ

Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ υποστήριξε στον Ανακριτή πως δεν ευθύνεται, ούτε για το ότι δύο σταθμάρχες έφυγαν νωρίτερα, ούτε για την επαγγελματική τους κατάρτιση.

ΒΟΥΛΗ 30 Μαρ 2023 | 21:55

Γεωργιάδης: "Ελάχιστη έμπρακτη συγγνώμη, τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων στα Τέμπη"

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε μεταξύ άλλων πως "δεν σταματάει το έργο στο Ελληνικό" ενώ είναι "εξαιρετικά θετικά τα στοιχεία για την οικονομία της χώρας".

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ 30 Μαρ 2023 | 20:05

Τέμπη: Aκαταδίωκτο για τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων θεσπίζει η κυβέρνηση - Αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Πρόκειται για ρύθμιση με την οποία θωρακίζεται η ανεξαρτησία της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, που διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος στα Τέμπη", εξήγησε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος

ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 30 Μαρ 2023 | 19:45

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Το παρασκήνιο της επίσκεψή του στην Τουρκία - "Φανερή η αποκλιμάκωση της έντασης"

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αποκάλυψε το παρασκήνιο της επίσκεψης στην Τουρκία, αλλά και την επικοινωνία που είχε με τον Χουλουσί Ακάρ.

ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 30 Μαρ 2023 | 14:35

Τραγωδία στα Τέμπη: Fake news ότι χάθηκε παιδί 5 ετών και ο πατέρας του- Αφαντη η μητέρα που το κατήγγειλε

Με δημοσίευμά τους τα ελληνικά hoaxes αποδεικνύουν ότι δεν ευσταθεί η καταγγελία για έναν σύζυγο και 5χρονο παιδί που χάθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη.