Για ακόμη μία εβδομάδα τρεις νέοι άνθρωποι εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά τη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Πρόκειται για τον 20χρονο Γεράσιμο που είναι και ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, τη Δάφνη που είναι η κοπέλα του Βάιου Βλάχου που έχασε τη ζωή του στη μοιραία σύγκρουση και η 26χρονη Ανυσία.
Ο Γεράσιμος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση υγείας του είναι κρίσιμη.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας δίνει τη δική της μάχη η Δάφνη, ενώ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στην Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται η 26χρονη Ανυσία που είναι εγκαυματίας και πολυτραυματίας. Η κατάσταση υγείας της 26χρονης είναι σταθερή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών της, αλλά έχει να διανύσει ακόμα δρόμο για να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας.