
Ένα τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει την κοινότητα των Κεχριών στην Εύβοια και αφορά στον θάνατο του πρώην κοινοτάρχη του χωριού.
Ο 71χρονος φυγε από το σπίτι του, τις 9 το πρωί, λέγοντας στην γυναίκα του ότι θα πάει σε δασική περιοχή για να κόψει ένα πεύκο, που είχε σπάσει από το χιόνι και είχε κλείσει αγροτικό δρόμο.

Αργά το μνεσημέρι δεν είχε επιστρέψει, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει της Αρχές. Ακολούθησε αναζήτηση και δυστυχώς ο 71χρονος βρέθηκε νεκρός.
Επιτόπου βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε το αλυσοπρίονο κοντά του και ενδέχεται από λάθος να τον πλάκωσε το δέντρο που εκοβε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr