Θαλής ο Μιλήσιος: Διευκρινίσεις για το βραβείο στην Αντωνιάδου

Σχετικά με την βράβευση της νεαρής ερευνήτριας εξέδωσαν ανακοίνωση οι διοργανωτές των επιχειρηματικών βραβείων "Θαλής ο Μιλήσιος"

thalis-o-milisios-dieukriniseis-gia-to-brabeio-stin-antwniadou
SHARE THIS
0
SHARES

Διευκρινίσεις σχετικά με την βράβευση της ερευνήτριας Ελένης Αντωνιάδου από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως έδωσαν οι διοργανωτές των επιχειρηματικών βραβείων "Θαλής ο Μιλήσιος". Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η απονομή βραβείου στην κ. Αντωνιάδου αφορούσε το γεγονός ότι "είναι μια ερευνήτρια που έχει διακριθεί στο εξωτερικό", ενώ σχετικά με την υπουργό Παιδείας αναφέρεται ότι της ζητήθηκε να απονείμει το βραβείο, "όπως ακριβώς θα ζητούσαμε κι από άλλους παρισταμένους υπουργούς". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των επιχειρηματικών βραβείων:

"Σχετικά με τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στα social media σχετικά με το τιμητικό βραβείο που δόθηκε στην Ελένη Αντωνιάδου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος, οι διοργανωτές των βραβείων, επιθυμούν να διευκρινίσουν τα εξής: "Τιμήσαμε την Ελένη Αντωνιάδου, με βάση το βιογραφικό της, ως μια νέα Ελληνίδα ερευνήτρια από τη Θεσσαλονίκη, που έχει διακριθεί στο εξωτερικό.

Στο πρόσωπό της τιμήσαμε τους νέους Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στον τομέα τους. Είναι αυτονόητο ότι η επιλογή της κυρίας Αντωνιάδου, όπως και των άλλων βραβευθέντων, έγινε αποκλειστικά από τους διοργανωτές των βραβείων.

Από την Υπουργό Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της, ζητήσαμε απλώς να απονείμει το βραβείο, όπως ακριβώς ζητήσαμε και από άλλους παρισταμένους Υπουργούς την απονομή άλλων αντίστοιχων βραβείων".

 


φωτο: social media

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook