
Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία των απολογιών των δύο κατηγορουμένων, του 26χρονου οδηγού και της 19χρονης συνοδηγού του, για τη φονική παράσυρση της 21 ετών φοιτήτριας, την περασμένη εβδομάδα, στο ύψος της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη.
Πρώτος πέρασε το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας, ο 26χρονος Αλβανός οδηγός, ο οποίος διώκεται -μεταξύ άλλων- για επικίνδυνη οδήγηση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν απολογήθηκε επί της ουσίας και αρκέστηκε στο να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της φοιτήτριας, η κηδεία της οποίας θα γίνει τις επόμενες ημέρες στον τόπο καταγωγή της, στα Χανιά.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας η 19χρονη (ημεδαπή) συνοδηγός, η οποία βαρύνεται με την πράξη της συνέργειας στην επικίνδυνη οδήγηση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εισαγγελέας και ανακρίτρια θα αποφανθούν για την ποινική τους μεταχείριση.
"Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό"
Στο μεταξύ, θρήνος επικρατεί σε Χανιά και Θεσσαλονίκη για τον θάνατο της 21χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της όταν ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος την παρέσυρε και εν συνεχεία την εγκατέλειψε στο οδόστρωμα, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.
Η φοιτήτρια της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στα Χανιά, από όπου και κατάγεται και είχε πάρει την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης η 21χρονη κατευθυνόμενη προς οικία φίλων της, διέσχισε την οδό Εγνατία όταν την παρέσυρε και την "πέταξε" στον αέρα το Ι.Χ. με οδηγό τον 26χρονο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο κέντρο της πόλης.
Oι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Εμμανουέλα, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, αφού η 21χρονη έχασε τη μάχη με τον θάνατο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονταν διασωληνωμένη.
Τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας μαρτυρούν τον πόνο του.
"Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό" αρκέστηκε να πει ο πατέρας της 21χρονης μιλώντας στον Alpha.
Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια
Οι γονείς της 21χρονης αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η μητέρα της, "η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει το δικό της θαύμα, να χαρίσει ζωή".
Ο πατέρας της ατυχής φοιτήτριας, μιλώντας στον Alpha δήλωσε ότι "ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό".
Η κηδεία της 21χρονης, η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η νεαρή κοπέλα παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" στη Θεσσαλονίκη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr