
Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 6χρονου στα Γρεβενά,και του 16χρονου στην Ηλεία, άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον 22χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή από την Πάτρα, ο οποίος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο κρεοπωλείο του πατέρα του, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και κατέληξε κλινικά νεκρός.
Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του άτυχου νεαρού, οι οποίοι αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, η διαδικασία λήψης οργάνων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, καθώς ξεκίνησε νωρίς το πρωί.
Κατά τις ίδιες πηγές, το ήπαρ θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη, οι νεφροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ για τους κερατοειδείς, θα αποφασίσει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων για τον λήπτη και τον χρόνο λήψης.
Η καρδιά του 22χρονου έχει μεταφερθεί στο Ωνάσειο, καθώς όπως επισημαίνει το Tempo24.News, θα μεταμοσχευθεί σε 36χρονο, του οποίου η καρδιά χτυπά με ειδικό μηχάνημα λειτουργίας.
Οι γονείς δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, εξέφρασαν όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που πάλεψαν για την ζωή του παιδιού τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διευθύντρια της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, Φωτεινή Φλίγκου, τόνισε στη δημόσια τηλεόραση ότι υπήρχε μια παθολογία εκ γενετής στον εγκέφαλο, την οποία δεν μπορούσε να αντιληφθεί ο άτυχος νέος. Δεν είχε δώσει ενδείξεις και παρόλο που το παιδί ήταν αθλητής και θα μπορούσε σε αυξημένες πιέσεις να δώσει μερικά συμπτώματα, δυστυχώς δεν έδωσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr