X

Θεσσαλονίκη - "Expendables 4": Οι αστέρες του Χόλιγουντ ξετρελάθηκαν με τον μουσακά, τα γιουβαρλάκια και τα γεμιστά

Ελληνικά παραδοσιακά φαγητά περιλάμβανε το μενού των λαμπερών αστέρων του Χόλιγουντ που φιλοξενούσε η Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες του "The Expendables 4".

Γράφει: TheToc team

Ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, όπως μουσακά, γιουβαρλάκια, γεμιστά, τας κεμπάπ, λαδερά, ψάρια και θαλασσινά περιλάμβανε το μενού των λαμπερών αστέρων του Χόλυγουντ που φιλοξενούσε η Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "The Expendables 4".

Διαβάστε Επίσης

Χολιγουντιανό αέρα απέπνεε τα προηγούμενα 24ωρα η Θεσσαλονίκη, καθώς Μέγκαν Φοξ, Τζέισον Στέϊθαμ, 50 Cent, Άντι Γκαρσία και άλλοι αστέρες του σινεμά βρίσκονταν στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας "Αναλώσιμοι 4", με σκηνοθέτη τον Σκοτ Γουό. Τοπική ιστοσελίδα φέρνει στη δημοσιότητα και τι περιλάμβανε το μενού των πρωταγωνιστών και της υπόλοιπης παραγωγής.

Τίμησαν την τοπική κουζίνα "Οι Αναλώσιμοι"

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου γνωστής επιχείρησης στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης αναφέρει "καθημερινά ετοιμάζαμε περίπου οκτώ με δέκα διαφορετικά φαγητά για όλα τα μέλη της παραγωγής και τους ηθοποιούς. Μας ζητούσαν ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, όπως μουσακά, γιουβαρλάκια, γεμιστά, τας κεμπάπ, λαδερά, ψάρια, θαλασσινά και καθημερινά μας έδιναν συγχαρητήρια, αφού όλα τα έβρισκαν πολύ νόστιμα".

Πηγή: GRTimes