X

Θεσσαλονίκη: 17χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από ΙΧ - Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο [βίντεο]

Ο νεαρός ποδηλάτης διασωληνώθηκε επιτόπου και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Γράφει: TheToc team

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 17χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από ΙΧ, τύπου τζιπ στην οδό Αλέξανδρου Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το voria.gr, η παράσυρση σημειώθηκε στις 22.07 όταν το ΙΧ που ερχόταν από το κέντρο με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, κινούμενο στην οδό Παπαναστασίου, επιχείρησε να στρίψει στην οδό Γιάννη Αγγέλου. Την ώρα εκείνη διέσχιζε το σημείο ο 17χρονος με το ποδήλατό του και η οδηγός του οχήματος παρέσυρε το ποδήλατο και τον νεαρό ποδηλάτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ο νεαρός διασωληνώθηκε επιτόπου και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης