X

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε πως τη βίασε 21χρονος – Είχε καταναλώσει αλκοόλ και έφυγαν μαζί από το μπαρ

Η ανήλικη αποχώρησε από το κατάστημα με όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος

Γράφει: TheToc team

Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής αστυνομικοί του ΑΤ Κορδελιού-Ευόσμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η νεαρή κοπέλα, ξημερώματα χθες (17/4) ευρισκόμενη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ευόσμου, ιδιοκτησίας 45χρονου, παρήγγειλε και κατανάλωσε αλκοολούχα ποτά, τα οποία της διέθεσε 19χρονος υπάλληλος του καταστήματος.

Ακολούθως, αποχώρησε από το κατάστημα με το αυτοκίνητο του 21χρονου και αφού μετέβησαν σε άλλο σημείο της ίδιας περιοχής, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, ενώ συνελήφθησαν και ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος του καταστήματος για παράβαση του Νόμου για την προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά, οι οποίοι μετά το πέρας των δικονομικών ενεργειών αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή κ. Εισαγγελέα.

Διαβάστε Επίσης