
Έρευνες για τον εντοπισμό ενός διοικητικού κρατούμενου, ο οποίος κατάφερε να αποδράσει σήμερα το απόγευμα, από το νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές.
Ο κρατούμενος, υπήκοος Γεωργίας, είχε συλληφθεί καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή στη χώρα μας και είχε μεταβεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο όταν διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών φρουρών και εξαφανίστηκε.
Στο μεταξύ, καταγγελία για πυροβολισμό στον αέρα στην περιοχή του Δενδροποτάμου, δέχτηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα η Αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγέλουσα ο πυροβολισμός έγινε για εκφοβισμό ύστερα από οικογενειακό επεισόδιο μεταξύ ρομά. Τις συνθήκες του επεισοδίου διερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr