Μία τεράστια τρύπα, βάθους περίπου πέντε μέτρων αποκαλύφθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά την απομάκρυνση του λεωφορείου, μέρος του οποίου "κατάπιε” η γη νωρίς το πρωί της Παρασκευής.
Στην επιχείρηση ανέλκυσης του βαρέος οχήματος συνέδραμε γερανοφόρο όχημα το οποίο έπειτα από προσπάθειες κατάφερε να το βγάλει και πάλι στην άσφαλτο.
Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, στον κεντρικό δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως έχει δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα αρκετών μέτρων, η οποία καλύπτει δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μετά την απομάκρυνση του οχήματος ο δρόμος παραμένει κλειστός ενώ η τροχαία συνεχίζει την εκτροπή της κυκλοφορίας.
Περαστικοί σταματούν και τραβούν φωτογραφίες και βίντεο με το κινητό τους τηλέφωνο, ωστόσο, άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου δεν επιτρέπουν για λόγους ασφαλείας να πλησιάσουν πιο κοντά καθώς υπάρχει κίνδυνος να υποχωρήσει και άλλο το οδόστρωμα.
Δείτε τα βίντεο του GRTimes:
Δείτε τις φωτογραφίες του GRTimes:
Το τουριστικό λεωφορείο -που χρησιμοποιείται από την "Ελληνικά Πετρέλαια" για τη μεταφορά εργαζομένων στα είχε σταματήσει επί της Εθνικής Αντιστάσεως προκειμένου να επιβιβαστούν δύο εργαζόμενοι, όταν… άνοιξε ο δρόμος και "κατάπιε" το μπροστινό μέρος.
Στο λεωφορείο επέβαιναν, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, 12 εργαζόμενοι οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί αλλά δεν γνώριζαν την έκταση της λακκούβας η οποία δημιουργήθηκε και η οποία έχει βάθος 5 (!) μέτρων.
Τι λέει ο οδηγός: