
Ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς της Τουρκίας είχε βρει καταφύγιο στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για έναν 49χρονο Τούρκο υπήκοο ο οποίος φαίνεται πως ήταν ψηλά στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης των Dalton's.
Τον αναζητούσε η ΕΥΠ, και τον εντόπισαν σε πολυκατοικία της Θεσσαλονίκης, όταν έπινε καφέ στο μπαλκόνι τρίτου ορόφου.
Είχε καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβιασμούς, αρπαγές και πολλά άλλα αδικήματα.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είναι από τους πιο διαβόητους κακοποιούς της συμμορίας.

Οι αστυνομικοί του "ελληνικού FBI" έφτασαν στον εντοπισμό του μετά από πληροφορίες που τους έδωσαν τα στελέχη της ΕΥΠ, καθώς τον είχαν εντοπίσει με άλλους Τούρκους κακοποιούς που ζουν στη χώρα μας.
Ήταν στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου όπου ζούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν εισέβαλαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες, χωρίς να του αφήσουν κάποιο περιθώριο αντίδρασης.
Από τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν τα στελέχη της ΕΥΠ φέρεται ότι είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχία της συμμορίας καθώς όσοι έρχονταν σε επαφή μαζί του τον έτρεμαν και του μιλούσαν με δουλοπρέπεια.
Ο 49χρονος είχε επαφές με τους Τούρκους που ενεπλάκησαν πρόσφατα στο αιματηρό επεισόδιο έξω απο τα ΚΤΕΛ της Θεσσαλονίκης.
Οι τουρκικές δικαστικές Αρχές ζητούν την έκδοσή του για να εκτίσει υπόλοιπο ποινής που ανέρχεται σε 15 χρόνια και 10 μήνες.
Ο 49χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 20/3 στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το τουρκικό αίτημα. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι διώκεται "πολιτικά", ενώ ανέφερε ότι αιτήθηκε στη χώρα μας άσυλο. Αποφασίστηκε να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να γνωμοδοτήσει το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για το ζήτημα της έκδοσής του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr