Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας από νωρίς το πρωί για την εκκένωση χώρου που τελούσε υπό κατάληψη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η αστυνομική επιχείρηση διεξάγεται -παρουσία δικαστικού λειτουργού- σε εξαώροφο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Εγνατία, στον αριθμό 111. Κατά πληροφορίες, τελούσε υπό κατάληψη από το 2015 όταν κατελήφθη από ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου και έκτοτε ήταν γνωστή ως "Κατάληψη 111".
Κατά την έφοδο των αστυνομικών το κτίριο ήταν άδειο, ωστόσο η αστυνομία εντόπισε διάφορα αντικείμενα. Σύμφωνα με το thestival.gr, βρέθηκαν αλεξίσφαιρο, κράνη, στυλιάρια, μαχαίρια (ένα στον εσωτερικό χώρο κι ένα σε εξωτερικό παρτέρι), πυροσβεστήρες και αρκετά μπουκάλια μπύρας γεμάτα.
Τα αντικείμενα θα ελεγχθούν και για DNA.

Στο σημείο περιμετρικά του κτιρίου παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις σε περίπτωση που επιχειρηθεί ανακατάληψή του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr