X

Θεσσαλονίκη: Έστησαν καρτέρι και ξυλοκόπησαν 47χρονο γιατρό

Σύμφωνα με την καταγγελία του πλαστικού χειρουργού, δύο άτομα του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το σώμα στην Λεωφόρο Νίκης 25.

Γράφει: TheToc team

Επίθεση από δύο άτομα κατήγγειλε ότι δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας ένας 47χρονος γιατρός στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο άτομα του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το σώμα στην Λεωφόρο Νίκης 25. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δύο δράστες του είχαν στήσει καρτέρι.

"Τον έριξαν κάτω, του έσκισαν το δεξί φρύδι και μόλις είδαν ότι μαζεύεται κόσμος, εξαφανίστηκαν", λένε αυτόπτες μάρτυρες.

"Δύο άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα τον περίμεναν από κάτω, και μόλις κατέβηκε ξεκίνησαν να τον βαράνε. Τον έριξαν κάτω, και μόλις είδαν ότι μαζεύεται κόσμος εξαφανίστηκαν. Από ό,τι είδα, του άνοιξαν το δεξί του φρύδι", δήλωσε άλλος.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι αν και αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πλαστικό χειρουργό, τελικά ο γιατρός που δέχτηκε την επίθεση είναι ωροτινολαριγγολόγος.