X

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης στη Σίνδο - Εστάλη μήνυμα 112 [εικόνες]

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 9.30 το πρωί σε υπαίθριο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Γράφει: TheToc team

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 9.30 το πρωί σε υπαίθριο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καίει ανακυκλώσιμα υλικά, παλέτες, σκουπίδια κ.ά., ενώ λόγω των "επικίνδυνων καπνών" που αναδύονται εστάλη επείγουσα ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία (112), με το οποίο καλούνται οι πολίτες της περιοχής να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Στο σημείο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Από την πολιτική προστασία στάλθηκε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής, για τη φωτιά και με σύσταση να παραμείνουν εντός των εσωτερικών χώρων. "Επικίνδυνοι καπνοί. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλειστές πόρτες, παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών".