Δύο τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη έπαιξε η η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πλατεία Αρισοτέλους, στο πλαίσιο της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον τριπλό εορτασμό, του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, της 114ης επετείου απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου, ακούστηκαν τα "Ανήκω σε Μένα" και "Ώρες Μικρες", δύο από τα πιο γνωστά άσματα του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Η ερμηνεία του τενόρου-στρατιωτικού ήταν ιδιαίτερη και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, ενώ το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία, σιγοτραγουδούσε και στο τέλος ξέσπασε σε θερμό χειροκρότημα.
Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της εντάσσοντας συχνά στο ρεπερτόριό της εκτός από εμβατήρια και την εκτέλεση γνωστών τραγουδιών από Ελλάδα αλλά και από το διεθνές μουσικό στερέωμα.
Αμέσως μετά το πέρας της δοξολογίας του Αγίου Δημητρίου, οι σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων παρουσίασαν στην πλατεία Αριστοτέλους μια εντυπωσιακή επίδειξη συγχρονισμού όπλων.
Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, θαύμασε τον άψογο συγχρονισμό και τη δεξιοτεχνία των σπουδαστών. Εκείνοι, από την πλευρά τους, σήκωσαν τα όπλα τους και σχημάτισαν την ελληνική σημαία.
Οι σπουδαστές απέσπασαν -όπως και η μπάντα- ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.