Εικόνες καταστροφής σε Πολυτεχνείο και ΑΠΘ-Βίντεο

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κουκουλοφόροι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

thessaloniki-katastrofes-apo-antieksousiastes-sto-apth-fwto
SHARE THIS
0
SHARES

Το φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν ομάδες αντιεξουσιαστών κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Από το πρωί η περιοχή πέριξ του Πολυτεχνείου μοιάζει βομβαρδισμένη ενώ συνεργεία του Δήμου καθάρισαν τους γύρω δρόμους. Ωστόσο, και χωρίς ακόμα να υπάρχει αυτοψία στο εσωτερικό του πανεπιστημιακού ιδρύματος, η εικόνα καταστροφής, τουλάχιστον στον περιβάλλοντα χώρο, είναι εμφανής.   

Σπασμένα πεζοδρόμια και τζαμαρίες, καμένες καρέκλες και τραπέζια συνθέτουν την αποκαρδιωτική εικόνα που δυστυχώς δεν είναι πρωτόγνωρη.

 

 

 

 

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ζημιές και στο ΑΠΘ

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι ταραξίες στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το φως της ημέρας αποκάλυψε τις εικόνες.

Η Σχολή έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Σπασμένα πεζοδρόμια, πλακάκια βγαλμένα, τζαμαρίες που έγιναν θρύψαλα και εστίες φωτιάς.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης πορείας στη Θεσσαλονίκη, οι νεαροί με κουκούλες, μάσκες και κράνη άρχισαν τον πόλεμο με την αστυνομία έχοντας ως ορμητήριο την Πολυτεχνική Σχολή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: INTIMENEWS

Βίντεο: Life Events, Youtube

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook