Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε προχθές ένας πωλητής φρούτων στη Θεσσαλονίκη και μία μέρα μετά έστησε τον πάγκο του στη λαϊκή αγορά. Όπως είπε, αναγκάστηκε να το κάνει για οικονομικούς λόγους, αλλά πλέον καλείται να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή "Live News", ο 42χρονος εξήγησε ότι προσπάθησε να βρει αντικαταστάτη αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά, βρήκε έναν άνθρωπο για να πουλήσει αυτός το εμπόρευμα αλλά μπορούσε να βρίσκεται στον πάγκο μετά τις εννέα το πρωί. Έτσι ο παραγωγός πήγε κανονικά στη λαϊκή, έστησε στην άκρη της αγοράς και όχι στο πόστο του και περίμενε. Οι άλλοι παραγωγοί απόρησαν με την εικόνα, τον ρώτησαν τι συμβαίνει, εκείνος τους απάντησε, κάλεσαν τις Αρχές και του επιβλήθηκε πρόστιμο.
Ο Απόστολος Κακαλούδης σημείωσε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει το ποσό γιατί δεν έχει τα χρήματα και δεν μπορουσε να κάνει διαφορετικά. "Έπρεπε να βγω έξω για δουλειά" κατέληξε, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς όπως δήλωσε, φοβάται.
"Η υπόλοιπη οικογένεια είναι εμβολιασμένη" πρόσθεσε και ανέφερε πως νοσεί για τρίτη ημέρα, χωρίς να έχει συμπτώματα.