Follow us

Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 2χρονο κοριτσάκι - Τυλίχτηκε στις φλόγες το φόρεμά της μετά από ανάφλεξη βενζίνης

Το κοριτσάκι φορούσε ρούχα από τούλι και ο στατικός ηλεκτρισμός από τα ρούχα του παιδιού προκάλεσε την ανάφλεξη της βενζίνης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Παιδων

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται το 2χρονο κοριτσάκι από χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μετά από ανάφλεξη που σημειώθηκε την ώρα που ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του, με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους.

Από την ανάφλεξη, πήραν φωτιά τα ρούχα του μικρού κοριτσιού, με αποτέλεσμα να υποστεί καθολικά εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Το παιδάκι νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ο 28χρονος πατέρας της τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με το Mega, το κοριτσάκι φορούσε ρούχα από τούλι και ο στατικός ηλεκτρισμός από τα ρούχα του παιδιού προκάλεσε την ανάφλεξη της βενζίνης.

Το κοριτσάκι, που νοσηλεύεται στο Παίδων, φέρει εγκαύματα στο 60% του σώματός του και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (25/5) στον Λαγκαδά.

Τέλος, σύμφωνα με το thesstoday.gr, εις βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 06 Σεπ 2025 | 17:02

Σκληρή γεωπολιτική κόντρα για το στρατόπεδο Γκόνου στη Θεσσαλονίκη - Ποιοι στήνουν ανάχωμα στον Ιβάν Σαββίδη

Ποιες είναι οι τρεις εταιρείες που δίνουν μάχη με το Ρώσο επιχειρηματία για το νέο logistics center.

ΑΥΤΟΦΩΡΟ 06 Σεπ 2025 | 16:42

Χειροπέδες σε 20χρονο για πρόκληση πυρκαγιάς στη νότια Λέσβο

Τη σύλληψη πραγματοποίησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εκτελούσε εργασίες στην περιοχή

06 Σεπ 2025 | 13:26

Πυρκαγιά στο Αρχοντικό της Ανατολικής Μάνης

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 64 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 20 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ 06 Σεπ 2025 | 12:26

Λονδίνο: Ξέσπασε πυρκαγιά στα πρώην κεντρικά γραφεία του BBC - 100 πυροσβέστες στη μάχη [βίντεο]

Γύρω στους 100 πυροσβέστες κλήθηκαν σήμερα για να σβήσουν πυρκαγιά στα πρώην κεντρικά γραφεία του Τηλεοπτικού Κέντρου του BBC στο Γουάιτ Σίτι του Λονδίνου.

ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 06 Σεπ 2025 | 09:18

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

5Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 05 Σεπ 2025 | 18:39

Γεωργιάδης στο Συνέδριο του Economist: "Η ελληνική κοινωνία δεν ασχολείται με τα μεγάλα αλλά μόνο με τα μικρά"

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για χιλιάδες νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, σημαντική προσέλκυση ταλέντων στην επιστήμη και στην καινοτομία, που αντί να φύγουν από την Ελλάδα, μένουν εδώ

39 ΚΑΙ 42 ΕΤΩΝ 05 Σεπ 2025 | 18:14

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οι ληστές με τις σύριγγες - "Τρύπωσαν" στο σπίτι 26χρονης, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ κρατώντας σύριγγες κινήθηκαν εναντίον τους χωρίς όμως να τους τραυματίσουν

9 ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΤΑΞΗΣ 05 Σεπ 2025 | 18:08

Τσίπρας στο συνέδριο του Economist: Να υπάρξουν αποφάσεις, τώρα, γιατί οδηγούμαστε στα βράχια αν δεν αλλάξουμε ρότα

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε, μεταξύ άλλων, ένα Ταμείο για στήριξη των Νέων Γενεών μέσα από μια Πατριωτική Εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ" 05 Σεπ 2025 | 15:56

Θεσσαλονίκη: Σάλος μετά την καταγγελία για νυχτερινά δρομολόγια μόνο για αλλοδαπούς - Τι απαντούν ΚΤΕΛ και ΕΛΑΣ

Τι δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ 05 Σεπ 2025 | 15:28

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστούν οι γονείς των μωρών που έκοβαν βόλτες μόνα τους στον δρόμο

Τα μωρά εντόπισε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση

ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 05 Σεπ 2025 | 10:21

Ξάνθη: 19χρονος άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να φύγει για Τουρκία - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει για Τουρκία με 15χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση τα προηγούμενα 24ωρα από την οικογένεια.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 09:55

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας – Ένας νεκρός

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου Θεσσαλονίκη, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.