X

Θεσσαλονίκη: Νεκρός με αυτοσχέδιο όπλο 51χρονος - "Όταν έχασε τη σύντροφό του άρχισαν τα προβλήματα"

Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι ο 51χρονος, που κατοικούσε στο ίδιο διαμέρισμα με τους γονείς του, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Γράφει: TheToc team

Ένας 51χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα στο σπίτι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφερε τραύμα από αυτοσχέδιο όπλο.

Όπως μετέδωσε το grtimes, το περιστατικό έγινε στην Άνω Πόλη, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο άνδρας κατοικούσε στο ίδιο διαμέρισμα με τους ηλικιωμένους γονείς του και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως είπε γείτονας, πριν από κάποια χρόνια διατηρούσε δεσμό με μια γυναίκα η οποία σκοτώθηκε σε δυστύχημα και από τότε ο 51χρονος άρχισε να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται στο διαμέρισμα, το οποίο εξετάζεται εξονυχιστικά για τη συλλογή στοιχείων που θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.