Μία απίθανη υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνίστρια μια 36χρονη που… έστησε την απαγωγή της, με σκοπό να πάρει 3.000 από συγγενείς της.
Για την υπόθεση συνελήφθη η 36χρονη, ενώ την Παρασκευή συνελήφθη και ο 30χρονος συνεργός και σύντροφός της. Συγκεκριμένα, η 36χρονη μαζί με τον σύντροφό της ζήτησαν 3.000 ευρώ από τη θεία και τον ξάδερφό της, υποστηρίζοντας ότι η 36χρονη έχει πέσει θύμα απαγωγής.
Πώς στήθηκε η "απαγωγή"
Ο 30χρονος τηλεφώνησε στους συγγενείς της 36χρονης και προφασιζόμενος ότι την έχει απαγάγει ζήτησε χρήματα, απειλώντας μάλιστα ότι θα της κάνει κακό. Οι αστυνομικοί που δεν πείστηκαν από όλα αυτά έκαναν έρευνες και η υποτιθέμενη απαχθείσα βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ουδέποτε υπήρξε θύμα αρπαγής, πλην όμως υπήρξε σχετική συνεννόηση μεταξύ των δραστών, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομα περιουσιακό όφελος.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού της. O πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σερρών περιγράφει πώς έγινε η σύλληψη της 36χρονης στο λεωφορείο.
Συνελήφθη 30χρονος συνεργός της
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, στη σύλληψη τριαντάχρονου άντρα, ο οποίος φέρεται ως συνεργός της 36χρονης που κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή της, προκειμένου να αποκομίσει παράνομα περιουσιακό όφελος από συγγενικά της πρόσωπα, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.
Ο φερόμενος ως συνεργός της γυναίκας εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Κατασχέθηκαν ένα ψεύτικο πιστόλι και μία κάρτα sim, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν - σύμφωνα με την αστυνομία - στο πλαίσιο της παράνομης δράσης των δύο, καθώς επίσης μία τραπεζική κάρτα της 36χρονης και χρηματικό ποσό που αποτελεί μέρος των χρημάτων που έλαβε ο συλληφθείς, από την πράξη της εκβίασης.
Η 36χρονη είχε συλληφθεί στο πλαίσιο συνεργασίας αστυνομικών των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής - Προσωπικής Ελευθερίας και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Τμήματος Τροχαίας Σερρών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους συγγενείς της 36χρονης στις 6 Μαΐου και προφασιζόμενος ότι έχει απαγάγει τη γυναίκα, αξίωσε εκβιαστικά χρηματικό ποσό, διατυπώνοντας απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr