X

Θεσσαλονίκη: Σκύλος δάγκωσε στο μάγουλο 4χρονο κοριτσάκι

Ένας σκύλος δάγκωσε στο μάγουλο ένα 4χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου οι γιατροί της έκαναν ράμματα.

Γράφει: TheToc team

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/10) ένα 4χρονο κοριτσάκι, μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο σκύλος δάγκωσε το 4χρονο στο μάγουλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε συρραφή των δύο τραυμάτων.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη για προληπτικούς λόγους η νοσηλεία του παιδιού, προκειμένου να χορηγηθεί αντιλυσσικός ορός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ.

Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα, αν έχει υποβληθεί μήνυση από πλευράς της οικογένειας της 4χρονης.