X

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 48χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονου και 14χρονου - Τον κατήγγειλε μητέρα

Ο 48χρονος συλληφθείς φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τους δύο ανήλικους σε πάρκο στην περιοχή της Τούμπας.

Γράφει: TheToc team

Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθη 48χρονος, έπειτα από καταγγελία ότι παρενόχλησε σεξουαλικά δύο έφηβους, 13 και 14 ετών, σε πάρκο, στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 48χρονος πλησίασε τους δύο ανήλικους, απευθύνοντάς τους φράσεις, με τις οποίες προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στην καταγγελία προέβη η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων, όταν ο γιος της της αποκάλυψε τι είχε συμβεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε Επίσης